Rabobank Clubkas Campagne

04-04-17

De Rabobank Clubkas Campagne is van start, en Toneelgroep de Kring doet mee!

Deze Clubkascampagne houdt in dat de Rabobank geld schenkt aan verenigingen om hiermee bepaalde doelen te vervullen. Hoeveel er geschonken wordt hangt af van het aantal stemmen die een vereniging krijgt.

Iedereen die lid is van de Rabobank mag namelijk stemmen op verenigingen. Ieder lid heeft vijf stemmen en mag maximaal één stem per vereniging doen. Sinds dit jaar dient een vereniging minimaal 50 stemmen te halen om ook daadwerkelijk een donatie te mogen ontvangen. Toneelgroep de Kring doet ook mee aan deze campagne, het doel van de schenking van de Rabobank zal zijn: ter ondersteuning van ons jubileumjaar. Als je lid bent van de Rabobank kun je ons hierbij steunen door te stemmen op Toneelgroep De Kring.

Als je nog geen lid bent van de Rabobank, maar je wilt de toneelgroep toch steunen zorg dan dat je lid wordt van de Rabobank, zodat je volgend jaar ook jouw stem kunt laten gelden. Dit lidmaatschap is gratis en iedereen kan dus lid worden, enige voorwaarde is dat je klant bent bij de Rabobank.